marți, 15 ianuarie 2013

Cusca pentru caine cu protectie de viscol si canicula


Cusca de curte cu protectie de viscol si canicula este recomandata pentru caini ce petrec iarna in curti mari unde expunerea la vant si la viscol este foarte mare.
Cusca pentru caine cu protectie de viscol si canicula este o conceptie proprie si o recomandam pentru toate rasele si marimile de caini datorita formei specifice cu paravan de protectie ce protejeaza cainele de vantul si viscolul care altfel ar putea patrunde prin orificiul de intrare creandu-i acestuia un mare disconfort termic.
Prezenta paravantului creeaza totodata si o terasa acoperita pentru pentru cainele dumneavoastra ce ii ofera o umbra racoroasa pentru perioada de vara cand caldura din cusca neventilata, eventual captusita, creste foarte mult, iar cainele dumneavoastra are nevoie de confortul unei terase cu adieri de vant, protejat totodata de razale soarelui arzator.
Cusca pentru caine cu protectie de viscol si canicula este disponibila in trei dimensiuni:

Mica – L x Lg x H = 50 x 100 x 75 = 499 RON
Medie –L x Lg x H = 75 x 150 x 100 = 599 RON
Mare- L x Lg x H = 100 x 200 x 125 = 699 RON

Pretul afisat este pentru custile izolate termic cu strat interior de polistiren si rupere termica tip OSB. Comenzile pentru custi neizolate reduc din pretul unei custi pentru cainele dumneavostra .
Pentru Bucuresti si Judetul Ilfov transportul si montajul custii pentru cainele duneavoastra il putem efectua contra sumei de numai 150 ron. Pentru restul tarii transportul se face prin curierat costul fiind de  aproximativ 150 ron. O alternativa ar putea fi sa mergeti dumneavoastra sa ridicati cusca pentru caine de la atelier sau curieratul postal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.