duminică, 15 ianuarie 2012

Cusca pentru catei


Am ales pentru productia de serie trei modele de custi, acestea fiind cele mai practice si mai confortobabile pentru cainele dumneavoastra. Toate cele trei modele de custi pe care vi le recomandam sunt confectionate din lemn natural acesta fiind mult mai rezistent in timp decat alte produse.
Cusca cu protectie de viscol si canicula este o cusca conceptie proprie si este rezultatul experientei noastre, dar si al faptului ca suntem iubitori de animale si ne dorim pentru acestea un habitat in conditii de spatiu si temperatura ideale.
Cusca pentru talie medie si mica precum si cusca pentru talie mare sunt custi pentru caine confectionate dupa modele clasice si ofera confortul necesar cainelui dumneavoastra in conditii de curte, fara expunere directa la viscol sau canicula.
Toate modelele de custi pentru caini sunt etanse, solide, si confortabile pentru cainele dumneavoastra. 

Pretul afisat este pentru custile izolate termic cu strat interior de polistiren si rupere termica tip OSB. Comenzile pentru custi neizolate reduc din pretul unei custi pentru cainele dumneavostra .
Dupa ce consultati si celelalte rubrici asteptam comenzile dumneavoastra de cusca pentru caine la numere de telefon afisate la contact.
Pentru Bucuresti si Judetul Ilfov transportul si montajul custii pentru cainele duneavoastra il putem efectua contra sumei de numai 150 ron. Pentru restul tarii transportul se face prin curierat costul fiind de  aproximativ 150 ron.  O alternativa ar putea fi sa mergeti dumneavoastra sa ridicati cusca pentru caine de la atelier sau curieratul postal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.